Hinaukset Oriveden ja Jämsän alueella

Kaikki yhteystietomme
Hinauspalvelu.

Hinausautot Eskolan erikoisosaaminen on nimensä mukaisesti hinauksissa. Toimimme Orivedeltä ja Jämsästä käsin laajalla säteellä. Ota yhteyttä, mikäli et ole varma, onko hinaustarpeesi toiminta-alueellamme. Kun kulkuvälineesi on syystä tai toisesta jäänyt tien poskeen tai parkkiin, ota yhteyttä meihin ja me hoidamme hinauksen ammattitaidolla ja ripeästi. Hoidamme myös ojasta vedot. Saat meiltä tarvittaessa myös sijaisauton tai kuljetuksen tarvitsemaasi kohteeseen. Me emme jätä asiakkaitamme pulaan!

Täyden palvelun hinaukset

Kun auto hajoaa kesken ajon ja matkanteko katkeaa, on se aina ikävä ja erityisen turhauttava tilanne. Asioidessasi Hinausautot Eskolan kanssa teet itsellesi hinauskokemuksesta kuitenkin niin helpon ja kivuttoman kuin mahdollista. 


Operoimme kolmea eri hinausautoa, joilla onnistuvat kattavasti monenlaisten ajoneuvojen hinaukset. Saat meiltä kaikki tarpeelliset hinauspalvelut niin henkilöautoille, pakettiautoille, mopoautoille, moottoripyörille, peräkärryille kuin traktoreillekin. Tarvittaessa hinaamme myös alle neljä tonnia painavat veneet. Kysy meiltä tarkemmin palveluistamme!


Kalustollamme onnistuvat myös ojasta vedot. Syitä hinaustarpeelle voi olla monia. Moottoririkko tai esimerkiksi pahemman laatuinen rengasrikko saattavat vaatia hinausta. Muistathan myös, että monet autovakuutukset korvaavat hinausten kustannukset. Älä siis turhaan epäröi ottaa yhteyttä meihin, kun olet jäänyt tien päälle.

Tutustu myös tiepalveluihimme

Ota yhteyttä ja tiedustele

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset ammattitaidolla toteutettuja hinauspalveluita Orivedellä, Jämsässä tai lähiseuduilla. Palvelemme sinua useiden vuosien tuomalla kokemuksella. Olemme aina apunasi, vuoden jokaisen päivänä ja kellon ympäri. Yksi soitto riittää, ja me olemme jo matkalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit pyytää lisätietoja tai esittää kysymyksiä palveluistamme. Vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja sivustolta löytyvällä lomakkeella!