Rengaspalvelut Orivedeltä ja Jämsästä

Yhteystiedot
Hinauspalvelu.

Hinausautot Eskola tarjoaa kattavat rengaspalvelut Orivedeltä ja Jämsästä käsin. Pystymme palvelemaan laajalla alueella nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apuamme puhjenneiden renkaiden kanssa. Kun asioit kanssamme, et koskaan jää tien päälle ja matkasi pääsee jatkumaan nopeasti.

Ripeä renkaan vaihto

Tämän päivän uusissa autoissa ei monesti ole vararengasta lainkaan. Tämä voi synnyttää ikäviä tilanteita renkaan puhjetessa esimerkiksi maantiellä. Kun hätä yllättää, voit ostaa tai vuokrata yhteistyökumppanimme kautta vararenkaan ja kuljetamme sen sinulle vahinkopaikalle sekä suoritamme renkaan vaihdon. Tällä tavalla sinun ei tarvitse hinauttaa autoasi pois eikä vuokrata vara-autoa. Säästät kustannuksissasi ja matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman kivuttomasti! Isomman vahingon sattuessa hinauspalvelumme auttaa.

Hinauspalvelut

Ohjeita vahinkotilanteeseen

Jos rengasvaurio pääsee sattumaan, noudata näitä ohjeita. On tärkeää pysäyttää auto mahdollisimman turvalliseen paikkaan, jossa se ei tarpeettomasti häiritse muuta liikennettä tai aiheuta vaaratilanteita, ja ottaa yhteyttä rengaspalveluun, mikäli omaa vararengasta ei ole saatavilla. Kun olet pysäyttänyt auton, on tärkeää muistaa laittaa varoituskolmio ajoneuvon taakse varoittamaan muita autoilijoita tiellä olevasta mahdollisesta esteestä. Varoituskolmio tulee asettaa tarpeeksi etäälle autosta, jotta muut autoilijat ehtivät reagoida.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Ota yhteyttä meihin, kun kohtaat ongelman tien päällä ja tarvitset rengaspalveluitamme Jämsän ja Oriveden lähialueilla. Palvelemme ympäri vuorokauden ja reagoimme aina ripeästi kutsuusi.


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja me vastaamme sinulle mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!