Tiepalvelut Orivedeltä ja Jämsästä

Yhteystiedot
Hinauspalvelu.

Hinausautot Eskola toimii kahdessa eri toimipisteessä: Orivedellä ja Jämsässä. Meillä on käytössämme kolme eri hinausautoa. Yritystä johdamme me, sisarukset Tiia ja Miikka Eskola. Hinauksen lisäksi kattaviin tiepalveluihimme kuuluvat rengaspalvelu, ovien aukaisu, akkupalvelut ja apukäynnistys. Jos polttoaine on päässyt loppumaan, tuomme sitäkin paikalle. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua tien päällä. Meidän kanssamme asioidessasi et koskaan jää pulaan!

Rengaspalvelu.

Rengaspalvelu

Hyödynnä rengaspalvelujamme rengasrikon yllättäessä.

Auton akkupalvelut.

Akkupalvelut & apukäynnistys

Akun hyytyessä ja auton jäädessä paikoilleen pääset nopeasti takaisin liikenteeseen avullamme.

Lue lisää
Autonovien aukaisu.

Ovien aukaisu

Jos et syystä tai toisesta pääse sisään autoosi, me avaamme ovet ripeästi ja varmasti.

Puhkesiko rengas?

Uusissa ei autoissa ei monesti ole vararengasta, kuten vanhoissa autoissa oli ennen tapana. Tämä voi aiheuttaa ikäviä tilanteita, kun rengas puhkeaa. Voit ostaa tai vuokrata meiltä vararenkaan, jolloin matkasi jatkuu nopeasti omalla autollasi. Pelkän rengasrikon takia ei tarvitse hinauttaa autoa ja vuokrata sijaisautoa! Ota yhteyttä meihin, ja me toimitamme renkaan paikan päälle. Halutessasi hoidamme vaihtoehtoisesti autosi hinauksen rengasliikkeeseen. Me palvelemme Orivedeltä ja Jämsästä käsin 24 tuntia vuorokaudessa.

Jäitkö lukitun autosi ulkopuolelle?

Lukitsitko vahingossa itsesi autosi ulkopuolelle ja avaimet jäivät sisään, tai ovatko autosi ovet jäätyneet umpeen? Pystymme avaamaan ovet ripeästi, jotta matkasi voi jälleen jatkua!

Eikö autosi lähde käyntiin?

Jäivätkö valot yöksi päälle, tai onko akkusi hyytynyt jostain muusta syystä? Kutsu Hinausautot Eskola avuksi, ja lataamme akkusi tai tuomme sinulle toisen akun, jotta pääset taas liikkeelle!


Loppuiko polttoaine?

Loppuiko ajoneuvostasi polttoaine kesken matkanteon? Ei huolta, tuomme polttoainettakin paikalle. Ota meihin yhteyttä, kun hätä yllättää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä meihin Hinausautot Eskolalla, kun hätä yllättää tien päällä. Saat meiltä aina pikaisen avun. Kysy ja me kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!