Akkupalvelut & apukäynnistys Oriveden ja Jämsän alueella

Yhteystiedot
Hinauspalvelu.

Hinausautot Eskola tarjoaa kattavat akkupalvelut sekä apukäynnistykset Oriveden ja Jämsän alueella. Tarjoamme akkupalveluita laajalla säteellä, joten jos et ole varma oletko palvelualueellamme, ota rohkeasti yhteyttä. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman montaa avun tarpeessa olevaa. Jos akkusi on tyhjentynyt tai hajonnut, ota yhteyttä meihin ja me lataamme tai vaihdamme akkusi paikan päällä, jotta matkasi voi taas jatkua. Hinausautot Eskola ei jätä pulaan!

Kun auto ei käynnisty

Auton käynnistysongelmille voi olla monta syytä. Useimmiten ongelma kuitenkin liittyy akkuun. Ongelmat syntyvät tyypillisimmin silloin, kun esimerkiksi ajovalot ovat jääneet päälle tai pakkanen on jäädyttänyt akun. Kun tällainen ongelma tulee vastaan, ota pikaisesti meihin yhteyttä ja lähdemme saman tien matkaan. Selvitämme paikan päällä, mistä on kyse. Sen jälkeen korjaamme ongelman, ja matkasi voi taas jatkua. 


Autopalveluvakuutus kattaa käynnistyspalvelut ilman omavastuuta tai bonusten menetystä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Mikäli ongelma ei ratkea akun latauksella tai vaihdolla, voimme tarvittaessa myös järjestää hinauksen ja sijaisauton tai muun kuljetuksen esimerkiksi työpaikallesi.

Tutustu myös hinauspalveluihimme

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun akkusi on hyytynyt etkä pääse liikkeelle, ota yhteyttä meihin. Olemme apunasi kellon ympäri Jämsän ja Oriveden alueilla. Olemme vain yhden soiton päässä. Mikäli sinulla on kysyttävää akkupalveluistamme tai toiminnastamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!