Ovien aukaisu Oriveden ja Jämsän alueella

Yhteystiedot
Hinauspalvelu.

Hinausautot Eskola tarjoaa kattavat ovien aukaisut Oriveden ja Jämsän alueella. Pystymme avaamaan autosi ovet laajalla alueella. Mikäli et syystä tai toisesta pääse autoosi sisään, ota yhteyttä meihin ja me tulemme avaamaan ovesi tehokkaasti ja nopeasti. Me Eskolalla emme koskaan jätä asiakkaitamme pulaan!

Ammattilainen avaa oven

Mikäli olet jäänyt lukitun autosi ulkopuolelle, emme koskaan suosittele ikkunan rikkomista, sillä ikkunan korjaaminen tulee monta kertaa kalliimmaksi kuin oven tiirikointi auki. Ovet on mahdollista saada auki ilman avaimia. 


Me olemme tällä alalla asiantuntijoita, sillä avaamme satoja autojen lukituksia vuodessa. Kun kutsut meidät paikalle apuun, tiepalvelumekaanikkomme aukaisee auton lukituksen turvallisesti, aiheuttamatta turhaa vahinkoa. Tämä onnistuu ammattilaisen käyttämillä työkaluilla. 


Joskus ongelma voi syntyä, vaikka avaimet eivät olisikaan jääneet lukitun auton sisään. Toisinaan avaimet eivät toimi erinäisten mekaanisten tai sähköisten vikojen takia. Mikäli talven ja kovien pakkasten yllättäessä autosi ovet ovat jäätyneet täysin umpeen etkä saa niitä omin avuin auki, voimme auttaa.

Ota yhteyttä, kun kaipaat apua

Ota yhteyttä meihin, jos olet jäänyt autosi ulkopuolelle etkä pääse sisään. Olemme aina käytettävissäsi Jämsän ja Oriveden seuduilla, ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai auton ovien aukaisusta, ota rohkeasti yhteyttä ja me vastaamme mielellämme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.